Переваги продукту
- Захищає від зносу і збільшує термін служби обладнання.
- Має високу термічну стабільність.
- Не залишає відкладень.
- Вологостійка, має високі протиокислювальні властивості.
- Чудово захищає від корозії.
- Не утворює пін. Має в складі протипінні присадки.
- Не допускає кавітації в гідравлічній системі.
- Відмінні деемульгуючі властивості.
- Застосовується на збільшеному інтервалі заміни.
Застосування
MOL Food Hyd 32 олива для гідравлічних систем обладнання харчової промисловості, які працюють у важких умовах експлуатації за високого тиску. Може застосовуватися в обладнанні, де робочий тиск більше 200 бар. MOL Food Hyd 32 може змішуватися з іншими мінеральними гідравлічними оливами. Перед використанням продукту необхідно промити систему.
Специфікації та схвалення
Клас в'язкості: ISO VG 32
NSF H1 [142128] ISO-L-HM
ISO-L-HV
Опис продукту
MOL Food Hyd 32 виробляється на основі повністю синтетичних (ПАТ) олив і містить спеціальний пакет присадок для гідравлічних систем харчової промисловості. Гідравлічна олива MOL Food Hyd 32 зареєстрована в NSF як мастильний матеріал класу Н1: "Мастильні матеріали, під час використання яких допускається їхній випадковий контакт із харчовими продуктами".
продуктами.
Характеристики Типові значення
Щільність за 15°C [г/cм³] 0,828
Кінематична в'язкість за 40°C [мм²/с] 32,6
Кінематична в'язкість за 100 °C [мм²/с] 6,1
Індекс в'язкості 137
Температура застигання [°C] <-44
Температура спалаху (Клівленд) [°C] >230